14. Övrigt

viktigt Djurens Vänner i Borås efterlyser

2009-11-14 13:09 #0 av: Tvillingmannen
boxhult-090920-alt.pdf

 Efterlysning ifrån föreningen Djurens Vänner Borås revisor: Vi söker personer som tagit emot eller lämnat katter till/ifrån föreningen från den 11 september 2009. Det för att Länsveterinären skall kunna göra en polisanmälan, då föreningens tillstånd att hantera djur drogs in (föreningen har numer djurförbud) Likaså sökes personer som tidigare lämnat eller hämtat katter och betalat för det. För information om hur Djurens Vänner Borås djurskyddsombud har katterna bifogas PDF-fil. Känsliga personer varnas dock för innehållets bilder. Djurskyddsombudet uppger själv i samtal med Länsveterinären att han förvarar katter i bodar innan de placeras ut i familjehem. Har du information? Kontakta Christer Rönn på 033 - 29 44 71 Skicka gärna detta vidare till vänner och bekanta - tillsammans kan vi få stopp på djurplågerierna i Borås!

Anmäl
2009-11-14 17:49 #1 av: candycandye

Herregud! Ska genast kontakta en gammal vän till mig som lämnade över sina två missar till dem! Har ingen aning inom vilken tidsperiod men det kanske beror på att mitt hjärta skenade iväg iom att ha läst detta! Åh, jag har alltid varit lite katträdd annars hade jag tatt hennes katter...var så nära på att göra det men tänkte att djurens vänner kunde ge dom mer än vad jag kunde..

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.