Annons:
Etikettteman
Läst 8618 ggr
Tina
2010-05-31 22:21

Tema: Sommar

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Under juni kommer vi på Djurhem fokusera extra på ämnen som tillhör rubriken sommar. I denna artikel presenteras temat mer ingående.

Välkomna till Junis temamånad!

Under hela denna månad ska vi sätta extra fokus på alla ting som hör sommaren till. Självklart kommer vi fokusera på djurrelaterade ämnen. Detta är vår andra temamånad och vi hoppas att den kommer bringa mycket nöje!

Aktiviteter

Under temamånaden finns många aktiviteter inplanerade. Artiklar, givande diskussioner, veckans fråga och en spännande tävling är några av de aktiviteter som väntas! Vi hoppas även att många av våra medlemmar själva känner sig villiga att starta egna diskussioner och aktiviteter som tillhör temat.

Funderingar?

Självklart kommer sajten att ha kvar sin dagliga funktion även under temamånaden. Det är fullt tillåtet att skapa trådar utanför temat och att lägga upp omplaceringsannonser. Önskar du skapa en tråd som rör temamånaden ska denna läggas i forumgrupp 10. Teman

Vi på Djurhem hoppas kunna inbringa mycket kunskap, glädje och diskussionsfrihet genom detta tema. Vi önskar er alla en härlig sommar!

Bildkälla: http://www.maria92.se/

Livet med två australian shepherds
https://brukshundarnas.wordpress.com

Annons:
Upp till toppen
Annons: