Annons:
Etikettövrigt-kattrelaterat
Läst 3307 ggr
catfoot
2009-01-05 20:54

Låst! Eulalia vill ha ett eget hem!

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Lilla Eulalia, vill hitta en husse eller matte att tillbringa resten av sitt liv med, nån som kan hjälpa henne att lita på människan..Hon har haft en túff start i livet, å söker nu en trygg å stabil familj att bo hos, nån med mängder av kärlek å tålamod..Nån som orkar med Eulalias rädsla för människor, nån som vill å har tid att få henne att tro på oss människor. Jag tror att det finns nån därute som är villig att hjälpa denna kisse, hon är vacker som få, en vacker Padda, som har flyttfärdiga barn..Varav en ännu inte är bokad, så snälla nån, hjälp denna kisse. Hon längtar efter kanske just dig… Catfoot…

Tråden fortsätter in den här tråden: Eulalia är fortfarande utan hem!

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Annons:
Ankie
2009-01-05 20:59
#1

Cala, jag hoppas att du fortsätter informera oss alla om Eulalia, jag tror många härinne vill veta om hon gör några framsteg medans hon är hos er.

Marga
2009-01-05 21:02
#2

Om du kan tänka dig att öppna ditt hem för den här skygga missen och gärna även hennes lilla unge står jag gärna för  eventuella kostnader som uppstår för t ex vaccination, transport mm om du behöver hjälp.

Bumbis
2009-01-05 21:17
#3

Om man kan övervinna rädslan hos en skygg katt är det värt allt. Att få följa alla små framsteg och få känna att katten får förtroende för människor igen är en känsla utöver det vanliga.

Ska stackars Eulalia sitta kvar på detta katthem månad efter månad för att folk tro att hon är "förvildad"?

Ingen katt blir tam i ett hem där det inte finns tid och tålamod. Eulalia behöver komma till ett lugnt hem där hon får ta en dag i taget och där alla framsteg, stora som små, är guld värda.

Jag tror på den här katten i rätt hem, hon kommer att bli en supermysig prinsessa som kommer visa tacksamhet över att hon fått en chans i livet.

Simson
2009-01-05 21:21
#4

Resan Söderhamn-Järfälla står fortfarande kvar enligt mina vänner.

-> Kastrera och id-märk <-   \>^..^<   CatCrazyLady

Debattia
2009-01-05 21:29
#5

Eulalia är värd få komma hem  till dig som är en stor djurvän och har tid och tålamod med lilla fina Eulalia.

 

Debattia

 Den skygga kattens hemsida!

 

 

CALA
2009-01-05 21:37
#6

Idag har Eulalias tredje unge Spinky varit hos veterinären, hon skulle bli högst 12 veckor. Hon är nu 16 veckor och hur pigg som helst enligt veterinären. Hon hade en svår start och blev bortstött. Efter att hjärtat stannat två gånger har en av vår personal blåst liv i henne igen när hon varit på jourhem. Hennes namn kommer från hur hon såg ut i början. Nu är hon lika stor som sina syskon och jättefin. Vi kommer snart lägga ut bilder på vår hemsida på henne.

Annons:
Bumbis
2009-01-05 21:42
#7

Nää, vilken kämpe,!!!! puttar för att stackars lilla Spinky kan få ett bra hem!

Ser fram emot bilder på detta lilla underverk!

Ankie
2009-01-05 21:48
#8

#6 Men det ska bli roligt att se Spinky. En riktig överlevare med andra ord. Jag vill oxå lägga ut lite reklam, det går att bli fadder åt katterna inne på Hoppet, det tycker jag är bra. Flört

Alexej
2009-01-05 21:51
#9

Har nu deviderad lite med Catfoot. Eulalia behöver bli färdigbehandlat. En kastrering gör henne kanske också lugnare, hon slipper iaf löpningen.

Hon är inte veterinärundersökt.

Hon behöver vaccineras, kastreras, id-märkt, en veterinär måste kolla hennes öron och tänder. En avmaskning behövs säkert också.

Hopet har inga resurser för det. Så vi måste göra en insamling så att katten bli så bra som möjligt. Då är förutsättningar att hitta ett bra hem mycket bättre.

En skygg katt ska inte behöva flyttas omkring. Låt henne komma till ett hem där man är engagerad och kunnig och vet vad som behövs för en skygg katt. Ett hem som kommer att älska henne.

En kastrering med alltomkring behöver inte bli dyrare än kanske 1000-1300 kronor. Vet inte om Catfoot kan ta emot pengar och ordnar med Hopet. Det var en del som ville bidrar till Eulalia i den gamla tråden. Låt oss göra det lite mer planerat nu.

Och four-x, jag är ledsen att du känner dig anklagad av mig eller vad du skrev nu. Men du kan inte förväntar dig att alla tycker likadant och hittekatter är en diskussionstråd. Och jag skrev vad jag tyckte och jag tror inte att jag skrev fel.

Jag har inte anklagad dig för att vara sjuk men jag hade den känsla att allting blev fel och oplanerat. Du skrev ju också att du inte ville ha en ovaccinerad katt. Fast det kom du ganska sent på. Mina tankar var mest hos katten och inte hos dig som person.

En skygg katt är speciell och kräver en del förberedelser.

Men jag vill ändå be om ursäkt att du tog mina inlägg personligt!

Alla katter har rätt att leva! Döda problemet inte katten....Besök oss gärna på Hittekatter.ifokus och på Djurskydd.ifokus

catfoot
2009-01-05 21:51
#10

Hörde en av tjejerna på Hoppet som var Jourhem åt kissen..den kissen är verkligen en överlevare i allra högsta grad….Väntar på fot av kissen..Som jag vet är så vacker..

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Marga
2009-01-05 22:06
#11

#9…som sagt, jag står för kostnaderna (oavsett belopp) för denna lilla kisse som jag har gett mig tusan på att vi ska hitta ett "för-alltid-hem" åt förr eller senare. (Helst lite närmare än Gotland om det går, jag har våndats en hel del över den långa transporten, eventuellt med tre deletapper). För dig som inte vet vad jag menar finns det ett par tidigare trådar om Eulalia som söker ett hem.

Alexej
2009-01-05 22:46
#12

Marga, du är underbar! Skäms

Catfood ska kolla med Hoppet angående veterinären. Deras veterinär är inte förtjust i skygga katter så det är bättre med tex Djurkliniken i Hudiksvall som bryr sig om skygga katter och som catfoot anlitar.

Då måste Catfoot ordna en tid där nu och Hoppet måste försöka få in henne i buren för det.

Alla katter har rätt att leva! Döda problemet inte katten....Besök oss gärna på Hittekatter.ifokus och på Djurskydd.ifokus

Ankie
2009-01-05 22:54
#13

Ja Marga du är för underbar, rosor till dig! Glad

Ja vore ju bra om veterinären kan hantera skygga katter oxå, det är ju ett plus. Detta kommer att ordna sig riktigt bra tror jag, jag känner det på mig.

Annons:
catfoot
2009-01-05 22:55
#14

Pm;at Cala..Om han inte läser detta själv..Eftersom jag inte är aktiv så vill jag inte köra över Hoppet, men jag hjälper gärna till om det skulle behövas….Dom måste själva ta besluten, vad dom anser om vette..det finns så många underbara vettar, som behandlar alla djur för den dom är, …Inte dömmer ut bara för sin skygghet..Sen att Hoppet även Pm;ar Marga om ev. summa, tack vare henne slipper Hoppets ekonomi blir lidande.. ..Kram Catfoot

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Mari
2009-01-05 23:02
#15

Ska till Hoppet i morgon och försöka mig på att ta ett fint kort på Eulalia :) Lägger upp bilder här om jag lyckas få någon.

Sajtvärd för Djurfoto
www.mariekengren.se

Ankie
2009-01-05 23:05
#16

Ja det blir ju så att man vänder sig till dig Catfoot eftersom du är härinne ofta och skriver trådar osv. Skriver så fina trådar om Eulalia och brinner för henne lika mycket som jag gör, så skriver man där i tråden och tror vidare att det är du som har ansvaret för denna tös. Så är det ju inte utan det är Hoppet som bestämmer hur det ska göras med denna tös, detta glöms lätt bort.

Alexej
2009-01-05 23:08
#17

Jättebra Stirrup, jag skrev det redan till Catfoot att det skulle behövas bättre bilder på Eulalia:)

WOW, här går det undan.

Lite ot här, men om ni har missat Kustens tråd om Mirre. Går in där och ser vilka underbara människor det finns. Det kommer att bli jättebra både för Mirre och Eulalia:)

Alla katter har rätt att leva! Döda problemet inte katten....Besök oss gärna på Hittekatter.ifokus och på Djurskydd.ifokus

Hawknestgrove
2009-01-05 23:30
#18

Här kommer jag hem efter några timmar och ser ut som en fågelholk i ansiktet….

Åh, så himla lessen jag blir……. Lilla Gumman, ska du aldrig få ett hem?

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

catfoot
2009-01-06 10:23
#19

Då var det dax för putt igen…Skam den som ger sig..

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Debattia
2009-01-06 10:39
#20

Marga du är en helt fantastisk klippa !  Väntar också med spänning få se lilla Spinky på kort.

Då kommer kanske lilla Eulalia med på TV i programmet"Hitta hem"

Jag som diskuterade så tufft med Hoppet ang skyggisar. Ställer också gärna upp och blir fadder till någon eller några av skyggisarna som nu finns på Hoppet. Berätta bara hur jag ska göra.

Har en bekant som brukar åka med sina skyggisar til  en veterinär i Bollnäs.

 

Debattia

 Den skygga kattens hemsida!

 

 

Annons:
catfoot
2009-01-06 10:54
#21

#20…Va, härligt med en fadder till nån skyggis…

Ska själv nu när Eulalia blir kvar gå in med fadderbidrag till tjejen..

Kanske du kan fråga vad den vetten heter, utifall dom måste ha en annan vette än dom brukar..Han verkade inte vara villig att ta emot Eulalia, men ingen är ju sämre än dom kan ändra på sig..Annars finns Djurkliniken i Hudiksvall, visserligen omkring 6 mil dit, men det måste ju var uppåt 5 mil till Bollnäs oxå från Söderhamn..Så Eulalia blir undersökt, vaccinerad och kastrerad i väntan på ett nytt hem..

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Ankie
2009-01-06 12:40
#22

# 20 men vad säger du, vad är det för vet?

Ja du jag mailade hoppet innan allt detta å sa att jag kunde bli fadder åt Eulalia men då var det någon bonde som var tänkt till att bli ett hem åt henne fick jag till svar, det blev inte så utan nästa gång var det ju till Gotland och det blev det inte heller. Men bra nu om du blir fadder Catfoot åt gumman Eulalia, då kommer även vi att få höra om hennes framsteg. Glad

Debattia
2009-01-06 13:31
#23

Jag ska kolla upp mer om den veterinären. Berätta mer hur man gör som fadder, vad det kostar i månaden o.s.v. Det tar ju alltid lite långre tid med en skyggis så hjälper man till ekonomiskt måste det väl underlätta. Det är nog inte så dumt om fler vill bli faddisar till skyggisar på katthemmen. Kanske ger dem en chans vara kvar där längre.

 

Debattia

 Den skygga kattens hemsida!

 

 

catfoot
2009-01-06 14:29
#24

Bg..287-7322 till Hoppet..Skriv namnet på katten och ditt eget namn…Välj sen mellan 25, 50 eller 100 kronor per månad..Ja, man får ge mer om man så vill..sen kan man få information om den katten man är fadder åt..

Just nu om jag förstått rätt är det Eulalia, Baltazar en vacker kille å en liten söt katt tjej som jag inte kom ihåg namnet på undra om det var Sara hon hette, osäker…

Men det är Eulalia som är den som är riktigt skygg, Baltazar är lite mindre rädd å den lilla tjejen är på god väg att bli trygg..

Nu får Hoppet rätta mig om jag har skrivit rätt eller ej…

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Ankie
2009-01-06 14:36
#25

putt för Eulalia, ingen som vill öppna sitt hem eller att någon som känner någon? Men hur är det med stödhem då, kan hon inte vara i ett sådant tills permanent hem hittas?

mymlanbus
2009-01-06 14:38
#26

puttar för lilla gumman igen då…

Ankie
2009-01-06 14:46
#27

ja vad vi kämpar för denna fröken, må det ge utdelning

Annons:
Hawknestgrove
2009-01-06 15:23
#28

Catfoot, felet är med bankgirot(Hoppets alltså), att man inte har något cleraingnummer!  Försökte som sagt redan i förrgår sätta in pengar, men det går ju inte utan clearingnummer!

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

catfoot
2009-01-06 16:09
#29

Ok, jag ska maila dom om det.. Annars blir det ju krångligt att sätta in en slantObestämd…Tar tag i det nu…

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

catfoot
2009-01-06 16:16
#30

Jag satt in fadderpengar å det funkade på det bg numret för mig…Försök igen, det behövs väl inget clearingnummer om man betalar via bg eller pg..det är väl bara om man för över pengar till nåns konto..rätta mig om jag har fel…

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Hawknestgrove
2009-01-06 16:23
#31

Ja det är just det jag gör… För över från mitt konto via internet och det funkar inte……HAr inget annat sätt att betala på…..

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

mimmijonathan
2009-01-06 16:31
#32

man behöver inget clearingnr när man sätter in pengar på postgiro eller bankgiro. man väljer bara bank/post-giro överföring och skriver in gironr.

Ankie
2009-01-06 17:18
#33

#31 nä jag behöver inte heller ha något clearingnummer, konstigt. Funkar det nu då?

CALA
2009-01-06 17:28
#34

Det är idag när  någon extrasiffra när man för över från någon annan bamk och till swedbank. Hör med din bank hur man gör. Eulalia tryckte i sin bur när Stirrup tog kort, vi får se hur de blir. Hon fräste och grymtade ganska mycket, inte alls nöjd.

Annons:
Debattia
2009-01-06 17:28
#35

Veterinären är norrman. Dom säger deras katter blir paralyserade när dom kommer till vetten, samt lungnad av hennes vana röst.

Puttar för Eulalia !

 

Debattia

 Den skygga kattens hemsida!

 

 

Marga
2009-01-06 17:28
#36

#31 på min internetbank väljer man antingen "betala" eller "överföra". Välj betala, precis som du betalar vanliga räkningar (om du gör det via internet).

Ankie
2009-01-06 17:39
#37

#35 det finns två norrmän i Bollnäs som är vet varav den ena brukar ha mottagning i Söderhamn. Han håller till på sävstaås han som brukar vara i Söderhamn ibland. Kolla vem av de det är, för är det han som brukar vara i Söderhamn ibland så är det ju lätt att ta med Eulalia dit. Men han är lite dyrare vet jag.

snickan
2009-01-06 17:42
#38

Har det varit foto på Eulalia, då har jag missat det. Jag kan försöka om jag kan skicka en slant till henne, jag har Swedbank. Skulle gärna se bild på henne

Marga
2009-01-06 18:03
#39

Jag tror det är bra om vi kan få ett nytt foto på Eulalia. Det förra var tyvärr inte så bra (ingen kritik mot fortografen men hon såg rätt ynklig ut Skäms), och gav säkert inte katten en rättvis chans.

Om det finns en bra vetrinär i närheten så ta den. #38, jag har lovat att stå för kostnaden.

Denna kommentar har tagits bort.
Denna kommentar har tagits bort.
Annons:
anebit
2009-01-06 18:25
#42

Evamojje och Mojje & Busan vore väldigt lämpade att socialisera henne men jag vet inte om dom har katten som satt uppflugen på nätväggen (minns inte hennes namn) hela tiden på katthemmet, kvar i sitt hem.

Kastrering är Aoch O i arbetet med att minska på de hemlösa katterna

Hawknestgrove
2009-01-06 18:25
#43

NÄÄÄÄÄ det funkar inte utan CLEARIGNNUMMER!!!!!!!!SkrikandesOCh jag har swedbank!

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Hawknestgrove
2009-01-06 18:32
#44

Tackmimmijonathan… JAg tog fel överföringsgrej. Körde med överföringar mellan konton, det gick inget vidare… men nu så!!!!

Omgående Djurskyddet Hoppet i Söderhamn 287-7322 Till Eulialia från Gunilla HAllgren 50,00

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

kattassen
2009-01-06 18:33
#45

Men ett bankgiro är ett bankgiro utan koppling till någon särskild bank. Man betalar som om man hade ett inbetalningskort dvs. inga kontonummer i någon bank är inblandade.

Gunilla - gör som om du skulle betala vilken räkning som helst på vanligt sätt och skriv in bankgironumret. Lämna meddelande brukar man kunna göra som alternativ till OCR-numret man alltid anger annars.

----------------------------------------------------------------------

Kattassen/- medarbetare på Hittekatter.ifokus och Katter.ifokus

 

Hawknestgrove
2009-01-06 18:35
#46

HAha frustrerade Gunilla fick till det till slut!

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

kattassen
2009-01-06 18:38
#47

Haha du löstet innan jag hann skriva klart!Flört

----------------------------------------------------------------------

Kattassen/- medarbetare på Hittekatter.ifokus och Katter.ifokus

 

Marga
2009-01-06 18:42
#48

#42, jo det är ju också möjligt. Jag vill bara ge Eulalia bästa möjliga chanser …

Annons:
Hawknestgrove
2009-01-06 18:49
#49

JA lilla jäntan, vi puttar upp för henne!

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Debattia
2009-01-06 18:54
#50

Brukar  visst också vara i Söderhamn. Enligt dom ska han vara mycket djurvänlig.

 

Debattia

 Den skygga kattens hemsida!

 

 

Groda
2009-01-06 19:25
#51

Pratet om att vår vet.inte skulle ta Eulalia är inte riktigt sant. När han var där för att vaccinera dom andra kissarna gick det inte att ta i Eulalia och det gör det fortfarande inte, hon gömmer sig o fräser åt en. Men om man kan ge henne något lugnande före vet. besök går det säkert bra för alla, så vår vet har absolut inget agg mot skyggkatter, jag känner honom ganska bra.

Hawknestgrove
2009-01-06 19:38
#52

Putt för lilla damen!!!!!

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Ankie
2009-01-06 19:43
#53

#51 Men så bra, vad heter eran veterinär och vart håller han/hon hus? Jag funderar för att vi ska eventuellt byta veterinär och vill då veta om fler finns och om de är bra med katter.

Men då ordnar det sig väl då, och det ser ju ut som att folk härinne redan börjat skänka pengar till Eulalia. Glad

Debattia
2009-01-06 19:44
#54

Skönt det inte är några problem med vetten.Det är lilla Eulalia som inte gillar honom eller någon annan närgången person.

Skärt dig nu lilla gumman så du kan bli färdigbehandlad inför ditt fortsatta kattliv hos en snäll och go djurvän.

 

Debattia

 Den skygga kattens hemsida!

 

 

Gullimat
2009-01-06 19:50
#55

Då är det ju bara att beställa tid för kastrering och dyligt. Kostnaden står ju Marga för och sen kan socialiseringen börja

Annons:
catfoot
2009-01-06 19:53
#56

Ok, Groda..Då har jag missuppfattat det hela å ber om ursäkt då..

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

catfoot
2009-01-06 20:05
#57

#42..Ja, tänk om det ginge…att dom ville hjälpa denna flicka till en trygg kisse..Glad..

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Marga
2009-01-06 20:10
#58

Nu har jag överfört 1300:- till Hoppet, bör vara framme i morgon. Kostar vetrinären mer får Hoppet höra av sig. Kostar det mindre finns det väl hål att stoppa i antar jag Flört.

catfoot
2009-01-06 20:13
#59

Marga, vad skriver man…Du är guld värd…Kan bara tacka å Eulalias vägnar..Kram Catfoot

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Simson
2009-01-06 20:14
#60

Underbart kära Marga! Vilken ängel du är! Kram!

-> Kastrera och id-märk <-   \>^..^<   CatCrazyLady

Ankie
2009-01-06 20:30
#61

Helt fantastisk Kyss är vad du är Marga

Marga
2009-01-06 20:43
#62

Hihi tack, jag är envis som synden. Nu har jag gett mig den på att det ska ordna sig för den här lilla missen! Cool

Annons:
Simson
2009-01-06 20:54
#63

Det kan ordna sig med massor när man är envis. Flört Härliga Marga!

Jag kommer ihåg när katten Mazarin hoppade ut från lägenheten han var i och sprang bort. Jag som fäst mig så mycket vid denna sötnos på katthemmet mailbombade allt. Till slut hittades han med hjälp av en av alla annonser. Efter en månad. Så envishet kommer man långt med.

-> Kastrera och id-märk <-   \>^..^<   CatCrazyLady

catfoot
2009-01-06 21:03
#64

Ja, en sak har jag lovat mig själv å Hoppet..om det så är det sista jag gör, så ska jag finna någon som vill ta emot denna vackra kattflicka..Hon är värd en andra chans i livet, nån borde ju kunna ge henne den..Önskade av hela mitt hjärta att jag själv hade plats för henne, men sen Tudor å Troja kom in å vårt hem så är det fullt..Fem underbara kisser är vi begåvade med, å hoppas att Eulalia oxå får känna den kärlek man kan ge sina katter…Att hon får känna smek, å närhet..Gråter..Ja, mina tårar rinner när jag tänker på denna skygga kisse som aldrig fått den möjligheten…Så SNÄLLA  ,,Vet ni finns där..Kram catfoot

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Bumbis
2009-01-06 21:13
#65

Man blir alldeles mållös över sådana människor som dig Marga.. Skrattande

….och dom finns det som tur är gott om här på hittekatter! Glad

CALA
2009-01-06 21:28
#66

Ja vi tackar så mycket, vill ju inte använda tnr metoden heller. Lite för kallt här uppe för det.

Jag undrar bara om sterilisering har lugnande effekt även på honor?

Den erfarenheten jag har av lugnande piller så har det väldigt liten effekt, tvivlar på att det skulle lugna Eulalia. Svårigheten blir att kunna komma nära nog att ens låsa buren.eller frakta den.

Mari
2009-01-06 21:46
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#67

Här kommer den efterlängtade bilden på Eulalia!
Dock som Cala sa så satt hon ihopkrypen inne i transportburen och spottade och fräste men lyckades iallafall få denna rätt fina bild på henne.

Sajtvärd för Djurfoto
www.mariekengren.se

kattassen
2009-01-06 22:01
#68

#66 Jag antar att ni provat "några flaskor" med Feliway-spray? Rätt effektivt tycker jag för stressade katter som skall transporteras.

----------------------------------------------------------------------

Kattassen/- medarbetare på Hittekatter.ifokus och Katter.ifokus

 

catfoot
2009-01-06 22:18
#69

Men så himla vacker hon är Eulalia..Nån mer än jag måste ju bara bli förälskad..Tack Marie, för den fina bilden som visar Eulalia rätt utseende..

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Annons:
catfoot
2009-01-06 22:19
#70

Men så himla vacker hon är Eulalia..Nån mer än jag måste ju bara bli förälskad..Tack Marie, för den fina bilden som visar Eulalia rätt utseende..

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Marga
2009-01-06 22:19
#71

Åh vad fin hon är! Ja den bilden var verkligen mycket bättre! Vilken duktig fotograf Glad.

Mari
2009-01-06 22:55
#72

Tack så mycket :) Känns bra att kunna hjälpa till på något sätt.

Sajtvärd för Djurfoto
www.mariekengren.se

Ankie
2009-01-06 23:01
#73

Så otroligt fin bild på Eulalia, jag tycker du har lyckats bra #72. Nu ser man verkligen vilken fin padda hon är, jag tycker att hon ser lugn ut på ögonen.

mymlanbus
2009-01-07 00:32
#74

Oh så vacker hon är lilla tösen… men så rädd… :( önskar så att jag hade erfarenhet av skyggisar :(

Alexej
2009-01-07 00:37
#75

Otroligt fin bild och vilken vacker katt. Tack Stirrup! Nu måste väl någon bli kär in denna tös.

Cala, det är så som med kvinnor. Hormoner ställer till en del. Är hon kastrerad slipper hon löpa och för katten innebär en kastrering att hon/han blir lugnare och mer harmonisk, oftast även keligare och mer benägen att ty sig till sin matte/huss. För honkatter gäller också att man undviker risken för juvertumör och livmoderinflammation.

TNR kan genomföras överallt. Går det i Alaska går det också i Söderhamn. Men en TNR-projekt kräver en noga planeringen. men det är ett annat tema.

Men har ni provat med Feliway? Skaffar det innan hon ska till veten, sprayar buren och omgivningen med det.

Feliwayartikeln

Alla katter har rätt att leva! Döda problemet inte katten....Besök oss gärna på Hittekatter.ifokus och på Djurskydd.ifokus

Kusten
2009-01-07 00:37
#76

Vad fin hon är Eulalia.. en klok-ögd tjej! Måste också ge Marga en extra kram för att hon ställer upp så för denna kisse.. det finns så mycket goda människor härinne.

Annons:
Debattia
2009-01-07 01:01
#77

Det brukar gå bättre än man tror att stänga dörren och bära buren. Min erfarenhet är att dom brukar krypa längst ner i buren när dom väl kommit in, sen kan där komma någon liten klöstass och morr men dom brukar lugna ner sig efter en stund. Håller med om Feliway, det brukar lugna. Kan också lägga en filt eller något runt buren så kanske hon blir lugnare. Det är en jättefin katt.

Tycker hon har så lugna ögon på kortet.

 

Debattia

 Den skygga kattens hemsida!

 

 

catfoot
2009-01-07 09:37
#78

Ja, visst ser hon så lugn å trygg ut på ögonen…vackra lilla Eulalia..

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Bumbis
2009-01-07 10:49
#79

Oj, oj, vilken söt liten prinsessa!

Man skulle vilja pussa den lilla näpna näsan!

Groda
2009-01-07 13:51
#80

Svar på tal, det finns många olika sorters lugnande medel att ge en katt, man får prata med vet. och komma överens med honom om det lfinns något som passar Eulalia. Sedan vore det väldigt bra om  det fanns någon som kunde ta henne på en gång.För det är inte särskilt snällt mot henne att låta henne vara kvar. Så snälla någon ta hand om Eulalia så fort det går.

Hawknestgrove
2009-01-07 14:42
#81

Putt! Ja finns det någon, men det kan nog även vara lättare att hitta hem, när hon väl är färdig, så att säga! UnderbaraMArga!

Så fin bild!!!!!!

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Sidentass
2009-01-07 15:08
#82

Marga..du är en klippa!!! Vilken underbar människa du är…

Vilken vacker kisse!!! puttar upp tråden..för nog måste det finnas någon som inte har lika knökfullt på katter som många av oss andra..så kan ge den här missen en chans att få uppleva kärlek..

Hawknestgrove
2009-01-07 15:49
#83

Putt för vackra eulialia!

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Annons:
Ankie
2009-01-07 16:27
#84

Ja ett hem för vackra Eulalia, kom igen nu någon. Hjälp denna tjej nu!

CALA
2009-01-07 17:49
#85

På med handskar och feliway alltså, vi måste ju prova iaf. Ska försöka sitta mer med henne också. Hon är van att vi är inne och städar iaf. Vi pratar och står i så hon ska vänja sig. Men hon kräver lång och lugn introduktion till människor, förmodligen även till andra katter. Förmodar att det kräver en viss karantäntid efter vette besök. å ju snabbare desto bättre.

Hawknestgrove
2009-01-07 18:16
#86

Går det inte att ge henne lungnade innan hon ska till vet? Alltså sömnmedel? I maten?

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

CALA
2009-01-07 18:24
#87

Jo det är inget problem, bara det att Eulalia gör som hon vill. Det är väl en halvtimma innan färden tabletten ska ges. Inte så säkert att det stämmer med Eulalias planer. ;-)

Någon timme runt ikring går ju också.

Alexej
2009-01-07 18:29
#88

Men det måste vara lugnande som veterinären har rekommenderat. Aldrig lugnande för människor. Lägg medicinen i lite köttfärs. Det blir lättare att få henne äta det när hon fastar innan. Katter ska ändå inte äta förre en operation. Sedan är det jätteviktigt att informera kastreringsveterinären om medicinen så att hon inte bli överdoderat sedan.

Alla katter har rätt att leva! Döda problemet inte katten....Besök oss gärna på Hittekatter.ifokus och på Djurskydd.ifokus

Hawknestgrove
2009-01-07 18:54
#89

Ja givetvis. De brukar skriva ut Nozinan och då får man ta hänsyn till att det har getts när man söver sen. OCh att rulla in det i nåt godis brukar ju gå om kissen är hungrig.

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

catfoot
2009-01-07 19:19
#90

På med stridutrustningen Cala….Å ha plåsterlådan i beredskap (till Eulalia förståssFlört)..

Nä, skämt å sido..Jag tror ni fixar detta,..Om jag kan vara till hjälp får du höra av dig../Catfoot

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Annons:
Debattia
2009-01-07 19:28
#91

Puttar !

 

Debattia

 Den skygga kattens hemsida!

 

 

Bumbis
2009-01-07 20:17
#92

Vet inte om någon skrivit detta förut, men försök lura in helle i en gallerbur så behöver ingen ta i henne. Blir mindre stress för henne. Sedan ställer man buren på högkant och vetten sticker henne genom gallret.

Simson
2009-01-07 21:32
#93

Vilket vackert kort på Eulalia!

-> Kastrera och id-märk <-   \>^..^<   CatCrazyLady

anebit
2009-01-07 22:09
#94

En sån vacker katt Eulalia är.  Nu kom hon verkligen till sin rätt.

Kastrering är Aoch O i arbetet med att minska på de hemlösa katterna

CALA
2009-01-07 22:21
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#95

Här kommer bilder på kämpen spinky, nytaget först.

CALA
2009-01-07 22:22
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#96

Spinky lite yngre

CALA
2009-01-07 22:24
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#97

Till sist ett kort på reservmamman Lotus, tillsammans med Spinky.

Annons:
Ankie
2009-01-07 22:25
#98

nä men lille gubben så söt och liten

har ni någon spekulant på den söte pojken än?

CALA
2009-01-07 22:31
#99

Tvivlar på att det går att släppa katten för henne som räddat livet på Spinky två gånger. Men inget är spikat just nu.

Ankie
2009-01-07 22:32
#100

ja men då hoppas vi på att han får stanna där. Det blir något speciellt förstås

Alexej
2009-01-07 22:32
#101

Är Spinky Eulalias son?

Hittade en sida med lugnande medel för katter.

Alla katter har rätt att leva! Döda problemet inte katten....Besök oss gärna på Hittekatter.ifokus och på Djurskydd.ifokus

Hawknestgrove
2009-01-07 22:35
#102

Ja kan vara värt att prova. MEn som sagt, när är det dags att hon ska kastreras? Ju fortare dess bättre, nu när det finns medle avsatta för det

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Marga
2009-01-07 22:36
#103

Ja det var ju inte svårt att förstå hur det lilla knyttet hade fått sitt namn. Så otroligt söt!!! Jag har inte heller riktigt fattat om detta är ungen som tidigare var planerad att flytta med Eulalia?

CALA
2009-01-07 22:48
#104

Nej, Eulalia fick fyra ungar, tre tog hon hand om själv, denna stötte hon bort. En av dem adopterades bort, två har vi kvar på Hoppet.

Annons:
Groda
2009-01-07 23:10
#105

Spinky är Eulalias dotter och hon ska inte följa med Eualia,tyvärr så stötte mamma bort sin dotter, så hon hamnade i ett jourhem. Vi rådfrågar vår vet. om lugnande medel. När vi har steriliserat Eulalia vill vi att den som ska ta henne kommer till vet. och hämtar henne där.

Debattia
2009-01-07 23:19
#106

Har lilla Eulalia fått ett hem?

 

Debattia

 Den skygga kattens hemsida!

 

 

Hawknestgrove
2009-01-08 00:17
#107

Ja, har hon fått ett hem på hemmaplan?

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

catfoot
2009-01-08 08:15
#108

Nä, jag tror Cala menar att när hon kastrerats så ska hon åka till ev kommande hem efter. Istället för att åka tillbaka till sin box…

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Ankie
2009-01-08 10:59
#109

vem kan hjälpa Eulalia och ge henne ett hem?

catfoot
2009-01-08 12:34
#110

Ja, då puttar vi…Någon finns det har tomten lovat mig, å tomten ljuger aldrig sa min mamma, när jag var liten. Å det tror jag på än idag..Så kom fram i ljuset du som är utsedd till att bli Eulalias matte eller husse….Hon saknar dig eller er..

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Hawknestgrove
2009-01-08 12:37
#111

Ja putt…. men att hon kastreras har väl ändå inget samband med att hon måste ha ett nytt hem på G?

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Annons:
catfoot
2009-01-08 12:41
#112

Ja, jag vet inte Cala får svara själv..

Men jag tror han menade att dom kastrerar henne när det finns ett nytt hem å hon då får åka raka vägen dit från vetten..men jag kan ha fel….Så jag lämnar ordet till Cala..

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Ankie
2009-01-08 12:43
#113

Jag förstår hoppet o deras frustration i att inte vilja ha henne i en box, när de inte har tid för henne. Det blir svårt att få henne social då. Frågan är väl om hon mår dåligt av att sitta i boxen? Det vet vi ju inte. Men Eulalia får väl vara kvar på Hoppet tills rätt hem hittas? Det är ju desto viktigare att hitta rätt hem när det kommer till att göra Eulalia mindre skygg.

Lilla söta fröken!

Hawknestgrove
2009-01-08 13:30
#114

Det behövs en bra bild på tjejen inne på SKS forum också. Eftersom dt är en skyddad bild, så vill inte jag ta och lägga den där. Så snälla, ni som har tagit bilden, lägg in den på SKS forum!

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

catfoot
2009-01-08 13:38
#115

Ska pm;a Marie..Å kolla om det är ok att lägga ut bilden där..

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Hawknestgrove
2009-01-08 13:45
#116

Ja det är ju lite pyssel att lägga in bilder på det forumet, men det går. Man måste ha dem på typ Photobucket först och länk dit eller nån annan liknande sajt.

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Mari
2009-01-08 13:58
#117

Jag kan lägga upp bilden på pixbox om det hjälper så får ni länka den därifrån till forumet? Fast det kan jag göra först ikväll. För det är okej att ni visar bilden även där, alla måste ju få se skönheten ;)

Sajtvärd för Djurfoto
www.mariekengren.se

Hawknestgrove
2009-01-08 14:15
#118

Vad är pixbox?

I och för sig, så skulle jg ju kunna ladda ner bilden till min photobucket redan nu, bara jag fick din tilllåtelse.

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Annons:
Mari
2009-01-08 14:45
#119

Pixbox är som photobucket tror jag, man laddar upp bilder där iaf :)
Men du får min tillåtelse att ladda ner bilden och lägga upp, det låter som det blir lämpligast.

Sajtvärd för Djurfoto
www.mariekengren.se

catfoot
2009-01-08 15:05
#120

Va, härligt att vackra Eulalia får visa sitt vackra utseende även där…Tack Marie å Gunilla../Catfoot

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Hawknestgrove
2009-01-08 15:46
#121

Åh tack! Då sätter jag in med en gång!

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

mimmijonathan
2009-01-08 15:50
#122

Jag har lagt in bilden på sks redan för en stund sen när jag såg att det var ok. Bilden behöver inte ligga på pixbox eller photobucket, et räcker med att den är publicerad på internet. och den var ju publicerad här, så jag använde bildadressen från första inlägget.

Hawknestgrove
2009-01-08 15:50
#123

JA då var vi två som satte in bild!

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Hawknestgrove
2009-01-08 16:06
#124

N y putt för gumman!

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Marga
2009-01-08 16:35
#125

Putt!

Annons:
mimmijonathan
2009-01-08 16:47
#126

haha ja nu finns det två bilder på skönheten inne på sks!

Hawknestgrove
2009-01-08 17:11
#127

Ja putt för lilla dockan!

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

catfoot
2009-01-08 20:07
#128

Nu håller lilla Eulalai på att ramla för långt bort…Putt..

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Debattia
2009-01-08 22:00
#129

Puttar för vackra flickan !

 

Debattia

 Den skygga kattens hemsida!

 

 

CALA
2009-01-08 23:00
#130

Jag var nog lite oklar, för trött. Vi vill helst att Eulalia kan flyttas till  ett nytt hem efter veterinären, dels för hon är nedsövd och lättare att hantera samt för att slippa utsätta henne för stress fler gånger. Hon vantrivs av att vara instängd och trivs inte i sin nuvarande situation. Hon behöver ett hem där hon så småningom kan gå ut och vara sig själv igen hon har varit ute i minst sju år förut.

Debattia
2009-01-08 23:21
#131

Var är du som kan hjälpa lilla Eulalia ! Du kommer säkert aldrig ångra dig. Hon blir dig evigt tacksam för sitt nya trygga hem.

Gömmer sig i början och iaktar sina nya bekanta, sen kommer hon mer och mer. Tänk vilken känska första gången hon kommer fram och vill kela med dig. Har själv placerat 2 katter för 5 mån sen som varit lika skygga som Eulalia. Idag är dom nästan som vanliga tamkatter.

 

Debattia

 Den skygga kattens hemsida!

 

 

Ankie
2009-01-08 23:51
#132

Ja jag håller med, det vore det bästa om hon kunde få flytta direkt efter vetbesöket. Nu är det bara att hitta det rätta hemmet för katten

Annons:
catfoot
2009-01-09 08:30
#133

 Ja,det med att flytta direkt efter operation kan både vara bra och dåligt…Eulalia är ändå trygg i sin box, det är just nu hennes trygga värld, den vet hon den ser ut, vad som oftast händer..Ja, det är för henne, hennes trygghet,,Men att vakna efter ingreppet, å ha ont å inte veta var hon är..Det känns inte bra, i mina tankar..Ja, vad känner ni..Å hur tycker ni på Hoppet om mina tankar..

Sen säger jag inte att flytta direkt efter op. är fel../Catfoot

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

catfoot
2009-01-09 08:30
#134

 Ja,det med att flytta direkt efter operation kan både vara bra och dåligt…Eulalia är ändå trygg i sin box, det är just nu hennes trygga värld, den vet hon den ser ut, vad som oftast händer..Ja, det är för henne, hennes trygghet,,Men att vakna efter ingreppet, å ha ont å inte veta var hon är..Det känns inte bra, i mina tankar..Ja, vad känner ni..Å hur tycker ni på Hoppet om mina tankar..

Sen säger jag inte att flytta direkt efter op. är fel../Catfoot

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

emjon
2009-01-09 11:02
#135

Nu har jag läst hela denna tråd och som många av er vet så klappar mitt hjärta lite extra för skyggisar. Hoppas verkligen att någon hängiven kattvän med mycket tid och tålamod skall upptäcka denna vackra padda. Vi har ju själva flera lite skygga inte hanterbara katter men jag vet ändå att de har det bra och inte vantrivs. 

Håller med Bumbis om att en gallerbur är bra när Eulalia skall till veterinären och det är också bra att stoppa in en handuk eller filt som är preparerad med feeliway. När vi nu skulle till vetten med vår skygga Mysan så tillämpade vi det. Med tanke på hur stressad Mysan först var och fräste och gjorde utfall så lugnade hon sig betydligt under den timme hon var i den övertäckta buren innan vi skulle åka. När vi kom till veterinären och hon skulle få sin lugnande spruta stoppade vi in ytterligare filtar så vetten kunde ge sprutan genom gallret utan att katten kunde röra sig. På detta sätt slapp vi tippa över Mysan i en klämbur och det underlättade betydligt ur stressynpunkt. Däremot tror jag man skall vara ytterst försiktig med att ge katten något lugnade innan vetbesöket. Har själv varit inne på samma idé när vi skulle iväg med våra skyggisar tidigare. Veterinären ville inte det för då blir det svårare med vidare sövning och jag litar på henne och hon har förståelse för skyggisar och det är guld värt för mig.. 

Om lilla Eulalia får all den nödvändiga veterinärbehandlingen på en gång och sedan direkt får flytta till ett hem är nog det att föredra. Tänker då speciellt på vår padda Mimmi som inte heller var hanterbar och inte trivdes på katthemmet. Det blev stor skillnad för henne när hon inte längre kände sig instängd och trängd.

Detta är lite av mina erfarenheter och jag tror säkert att Eulalia kan bli helt underbart sällskap om bara någon kan ge henne chansen.

Ju mer jag lär känna av människorna dessto större blir kärleken till djuren

catfoot
2009-01-09 15:03
#136

Va, bra att höra en annan synpunkt vad som är bäst efter op..Ja, du kan mycket mer om skyggisar än mig, å det känns bra..Ja, det kanske är så , jag tänkte mer på att hon var trygg i sin box, å fick återvända dit under tiden hon såret läkte…Men det du skriver låter ju oxå logiskt…Svårt att veta vad som är rätt å fel…Man vill ju bara att kissen ska få det så bra som möjligt…

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

catfoot
2009-01-09 16:37
#137

Eulalia å jag med flera väntar å väntar..Nån som har en liten vrå och ett enormt stort hjärta som kan hjälpa denna tjej….Hon behöver komma ut från sin box å in i ett varmt å kärleksfullt hem…Så "öppna din dörr"…Sjunger jag för er, var det Tommy Nilsson som sjöng den…Å skit samma jag sjunger den ändå för er….ÖPPNA DIN DÖRR.Tyst.Pst (kan inte sjunga)……………GladKramisar Catfoot

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Hawknestgrove
2009-01-09 17:07
#138

Lilla hjärtat, finns det inte någon, som har en liten vrå över?

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Alexej
2009-01-09 17:53
#139

Vad är med tjejen på SKS?

Alla katter har rätt att leva! Döda problemet inte katten....Besök oss gärna på Hittekatter.ifokus och på Djurskydd.ifokus

Annons:
Ankie
2009-01-09 17:55
#140

men puttar för lilla fröken fräken

Hawknestgrove
2009-01-09 17:57
#141

Sks, vet inte har inte haft tidatt kolla…..

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

mimmijonathan
2009-01-09 18:00
#142

Vadå vad är det med tjejen på sks? Hon har beslutsångest för hon vet inte om hon vill utsätta sin kattgrupp för störningar. Så uppfattar jag det i alla fall.  http://kattforum.se/viewtopic.php?f=13&t=161970&start=40

Ankie
2009-01-09 18:03
#143

#139 Menade du hon som trodde att katthemmet skulle sponsra med kattmat till Eulalia?

mimmijonathan
2009-01-09 18:10
#144

#143 Oj det såg jag inte fören nu när jag läste igenom tråden igen. Då förstår jag vad du menade #139. ?

Hawknestgrove
2009-01-09 18:15
#145

Men läser man  lite längre, så tror jag hon sansade ner sig, men ändå inget svar.. Snälla, lilla Eulialia behöver ett hem!

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

catfoot
2009-01-09 19:31
#146

Jag tror hon fick beslutsångest, hon sks…Å det är ett beslut att tänka över, så man inte gör nått förhastat…Eulalia kommer troligtvis att ta tid med, men man vet inte hur länge…Hon kan ju även bli kelgrisen nr:1 på kort tid..Hon har ju inte fått den chansen att bevisa vilken go kisse hon kan bli…

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Annons:
Hawknestgrove
2009-01-09 19:34
#147

Ja nu är hon ju på sätt och vis i hamn, då det finns medle öronmärkta just för hennes del, så hon kan bli kastrerad, vilket kan göra mycket…..Puttat upp tråden hos mig på Svensk NAtur med, plus bytt ut bilden även där, Catfoot!

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

catfoot
2009-01-09 19:39
#148

Tack Gunilla va gullig du är..Som vanligtGlad

Ja, jag tror att det hjälper kissen just med att få en vettekoll, kastrering å vacc.

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Hawknestgrove
2009-01-09 19:50
#149

Ja och så puttar jag för lilla Gumman igen!

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

catfoot
2009-01-09 20:30
#150

Putt från Catfoots familj..

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

catfoot
2009-01-09 20:32
#151

Har lagt in den nya bilden även på Blocket..

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Hawknestgrove
2009-01-09 20:35
#152

Ja just det, hon ligger där med!

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

catfoot
2009-01-09 20:44
#153

Försökte lägga in den nya bilden på Katt direkt, men det blev bara ett kryss…

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Annons:
Hawknestgrove
2009-01-09 20:46
#154

Katt direkt? Vad är det?

JAg kan försöka

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Hawknestgrove
2009-01-09 20:47
#155

Så dum jag är… jag är ju med där också!

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

catfoot
2009-01-09 20:50
#156

Ja, jag får bara kryss..prova om du kan lägga in henne i ditt namn…

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Hawknestgrove
2009-01-09 21:05
#157

Försökte jag med, det gick inte har du provart att lägga in bilden i ditt galleri? Det vill sig inte för mig heller

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

catfoot
2009-01-09 21:17
#158

Öhhh,Va skrev du provart???..Å vad är det..Du ska veta att jag är verkligen ufo inom detta…

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Ankie
2009-01-09 21:18
#159

Katter direkt, vad är det?

kattassen
2009-01-09 22:01
#160

#158 Hon menar nog provatFlört

----------------------------------------------------------------------

Kattassen/- medarbetare på Hittekatter.ifokus och Katter.ifokus

 

Annons:
chigak
2009-01-09 22:04
#161

Eulalia är ju såå vacker. Älskar de små paddorna. Önskar jag kunnat ge henne ett hem. Men nu har min man meddelat att när vi har 3 egna och 2 stödisar på gång så är det intagningsstopp. Skrattande

Marga
2009-01-09 22:15
#162

Putt!

Debattia
2009-01-10 10:15
#163

Puttar!

 

Debattia

 Den skygga kattens hemsida!

 

 

Groda
2009-01-10 10:50
#164

Jag har tagit reda på att Eulalia har sprungit omkring vid ett ålderdomshem ung. 7 till 8år, där dom har gett henne mat. Man kan kanske gissa att hon är ca. 7-10 år. Har även en sorglig sak att säga, Eulalias unge som blev adopterad dog av  ett anfall som dom tror var ett eplepsianfall, hennes namn var Daily.

catfoot
2009-01-10 11:03
#165

#160…Hahah, naturligtvis…..Hahahaa…Provat,,,,

#161…ja, ibland blir det fullt…Men om du skull få nån ändring i ditt kattfulla hus…Så kanske Eulalia får komma till dig…

#164..Men va tråkigt för den nya familjen, å vilken chock…Å Lilla Daisy som finns i katthimlen nu…Sänder många tröstekramar till dom…

Å har hon gått ute så länge lilla gumman, då är hon väl verkligen värd en andra chans i livet…Hon ser inte så gammal ut när man ser henne..

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Shadows
2009-01-10 13:20
#166

putt!

catfoot
2009-01-10 15:59
#167

Ja, så var det dax för en putt…

Ditt hem är där din katt är.Kyss

OT/Snyggt ....

Annons:
Groda
2009-01-10 16:32
#168

Är det ingen av er som kan ta Eulalia? Hon har suttit på Hoppet alldeles för länge,tror inte det är så bra för henne. Det är inget liv för en katt att sitta och trycka i en bur, det skulle iallafall jag tycka om det vore jag som satt där.

Alexej
2009-01-10 16:39
#169

Låser den här tråden för den blev så lång.

Den fortsätter här.

Alla katter har rätt att leva! Döda problemet inte katten....Besök oss gärna på Hittekatter.ifokus och på Djurskydd.ifokus

Inlägget är låst för nya kommentarer
Upp till toppen
Annons: